06 - 53420328 info@hrep.nl

Interim HR-ondersteuning nodig?
Vraag HR Efficiency Partner om mee te zeilen

Interim HR-ondersteuning

De vraagstukken op HR-vlak worden door een snelle groei van uw bedrijf te omvangrijk. Of er dienen zich HR-vraagstukken aan die dringend vragen om een gedegen antwoord en een structurele oplossing. Mijn uitdaging is om uw HR-organisatie weer kloppend te maken. Ik zeil voor langere tijd enkele dagen per week graag met uw bedrijf mee. Als HR-maat in de bestaande organisatie of door tijdelijk naast u aan het roer te staan op HR-vlak, bijvoorbeeld ter vervanging van de bestaande HR-professionals of HR-manager.

Sturend of meewerkend

Als ik op interim-basis uw bedrijf ondersteun, dan stap ik vol overtuiging bij u aan boord. Vooraf spreken we goed af wat mijn positie is; meewerkend, sturend of een combinatie. Eenmaal aan boord stimuleer ik het vinden van een juiste mix tussen werkplezier en samen hard werken om zo snel mogelijk van a naar b te komen.

Brede projectervaring

Bij de interim HR-ondersteuning profiteert u van mijn projectervaring bij uiteenlopende bedrijven, van ICT en logistiek tot afvalverwerking en pensioenfonds. Ik heb ervaring met alle facetten op personeelsgebied: van het compleet (her)inrichten van uw HR-afdeling en HR-administratie tot het opzetten van een functiehuis. Ik maak uw HR-organisatie weer kloppend en maak de daarbij behorende kennis overdraagbaar.

HR wet- en regelgeving

Is het voor u lastig te bepalen welke wetgeving invloed heeft op uw bedrijfsvoering? Waar kunt u voordelen uit halen of waar zitten juist de addertjes onder het gras? Hoe organiseert u uw personeelsbestand zodanig dat u flexibel bent maar wel de continuïteit voldoende gewaarborgd heeft? En voldoet dit aan de cao?

Arbeidsrecht en de wetgeving rond arbeidsongeschiktheid behoren tot mijn specialiteiten. Ik help u bij het aanpassen van arbeidscontracten zodat u zo min mogelijk risico loopt en kan u alles vertellen over de (financiële) consequenties van de aanzegtermijn, de medewerker die ziek uit dienst gaat of de veranderingen in de pensioenwetgeving. Ik neem het gedoe uit handen zodat u aan uw echte werkzaamheden toekomt.