06 - 53420328 info@hrep.nl

Wat is uw HR-vraag? Stel uw HR-vraag vrijblijvend

Oog voor zaken én mensen

Aanpakken en uitvoeren! Daar houd ik van. Vanzelfsprekend binnen de afgesproken tijd. Ik denk in oplossingen in plaats van in problemen. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met specialistische HR-dienstverlening en heb diverse relevante opleidingen gevolgd, zoals in 2016 Lean Six Sigma Green Belt. Daarnaast levert het actief beoefenen van de zeilsport steeds opnieuw belangrijke inzichten op die toepasbaar zijn in mijn HR-werk.

Van zeeverkenner naar HR-professional

Als tienermeisje woonde ik enkele jaren aan de Kortenhoefse plassen. Bij de zeeverkenners ontstond mijn fascinatie voor water in het algemeen en zeilen in het bijzonder. Sindsdien leerde ik varen op diverse typen boten met steeds weer andere mensen aan boord. De grootte, omvang en moeilijkheidsgraad van de verschillende boten is vergelijkbaar met de bedrijven voor wie ik mijn HR-kennis al heb mogen inzetten. >>

Altijd tref ik een andere bemanning aan. Mijn uitdaging is om op een natuurlijke manier de bemanningsleden (=medewerkers) enthousiast te krijgen voor het zo snel mogelijk bereiken van het einddoel. Humor, werkplezier, vertrouwen en continue duidelijkheid helpen om enthousiast te blijven en samen het doel te bereiken.

HR-professional aan boord

Haalt u mij aan boord voor uw HR-processen dan kunt u er op rekenen dat ik mijn kennis overdraagbaar maak, zodat uw bemanningsleden zelf verder kunnen varen. We spreken vooraf een duidelijke rolverdeling af. Als uw organisatie behoefte heeft aan een maatje dan ben ik graag uw sparringpartner, bijvoorbeeld bij strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid van werknemers. Is het nodig om tijdelijk naast u aan het roer te staan? Dan neem ik samen met u het voortouw totdat alles weer op koers ligt. Ik werk met oog voor zaken en mensen. Of zoals een van mijn collega´s ooit zei: “Angela is een pragmatische HR-manager; ze staat voor menselijke zakelijkheid.”

Top 7 van HR-vragen

U kunt mij op HR-vlak alle vragen stellen. Dit is de top 7 van vragen waarmee ik ondernemingen help.

Hoe laat ik werknemers meegroeien met mijn bedrijf? Hoe krijg ik rust in mijn bedrijf?
Hoe ontstaat meer werkplezier bij mijn medewerkers? Hoe ga ik om met de vergrijzing binnen mijn bedrijf?
Hoe behoud ik menselijk kapitaal na overname of fusie? Hoe verlaag ik het ziekteverzuim?
Hoe zorg ik dat contracten voldoen aan wetten en regels, zoals de Wet Werk en Zekerheid?

Oog voor zaken en mensen